BESCHERMD
WONEN

Veel meer dan een safehouse

Beschermd Wonen = safehouse + individuele begeleiding + dagbesteding. Voor iedereen vanaf 16 jaar met psychische, psychosociale en verslavingsproblematiek. De begeleiding en het programma zijn gericht op individuele behoefte en wensen.

Samen met fellows

Beschermd Wonen bij Zero&Sano betekent samenwonen met fellows. In een sfeervol ingericht woonhuis. Altijd 100% veilig. Zodat jij je er altijd prettig kunt voelen. Je hebt je eigen kamer. De woonkamer en keuken deel je.

24/7 Begeleiding

Iedere fellow heeft zijn eigen Persoonlijk Begeleider en zijn eigen begeleidingsplan. Bovendien is er op iedere locatie altijd, 24/7, begeleiding bereikbaar om je helpen met ondersteuningsvragen en om de dialoog aan te gaan over specifieke wensen en behoeften.

Gezonde levenswijze

Beschermd Wonen betekent ook dat we je helpen om een gezonde levenswijze te krijgen. Niet alleen met sport en ontspanning maar ook met gezond eten. Van boodschappen doen tot koken.

Dagbesteding

Dagbesteding is een belangrijk onderdeel van Beschermd Wonen. We zorgen voor een gevarieerde positieve dagbesteding die precies aansluit bij jouw individuele behoefte en wensen. Van financiën tot koken.

Honderd procent veilig

Zo hoort beschermd wonen écht te zijn; 100% veilig en beschermd. 
Zero&Sano = Beschermd Wonen en Beschermd Wonen = Zero&Sano.