HOE HET WERKT

WAT JE KAN VERWACHTEN

Sla een nieuwe weg in. In pak ‘em beet 9 tot 12 maanden begeleiden we je in een veilige, alcohol- en drugsvrije omgeving naar een clean, gezond en verantwoord leven. De weg naar zelfstandig maatschappelijk functioneren.

WAAR JE VERBLIJFT

De eerste weken woon je met minimaal 4 fellows in een intensief begeleide woonvorm in een sfeervol ingerichte woning. Verderop in het traject verhuis je naar een meer zelfstandige woonvorm.

WAT JE DOET

Ons succesvolle programma is gericht op zinvolle dagbesteding met nuttige en leuke activiteiten. Individueel en met de groep. Sport is een belangrijk onderdeel. Net als tijd voor jezelf. We eten vaak gezamenlijk.

WIE JE BEGELEIDT

Tijdens het gehele verblijf heb je een eigen persoonlijk begeleider. We werken gericht aan jouw persoonlijke doelen. Van dubbele diagnose tot leren koken. Ons team bestaat volledig uit professionele hulpverleners.

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

We verwachten dat je open staat voor onze methodieken, begeleiding en dagbesteding. Daarnaast neem je een actieve rol in zelfhulpgroepen en werk je mee aan herstelondersteunende urinetesten. Vanzelfsprekend ben je 100% gemotiveerd voor herstel.

HUISREGELS

De belangrijkste huisregel is abstinentie; volledige onthouding van alcohol, drugs, gamen en gokken. Daarnaast zijn agressie en (sexueel) onbegrensd gedrag onder geen enkele voorwaarde toegestaan. Van onze huisregels wordt nooit afgeweken.

NA ZERO&SANO

Om in je nieuwe setting structuur, daginvulling en goede zelfzorg te waarborgen, zorgen wij ook altijd voor nazorg. Als het nodig is bieden we je na uitstroom nog een ambulant traject. Bij ons of bij jouw wijkteam. En je bent natuurlijk altijd welkom voor een bak koffie.