OVER ONS

Zero&Sano is de laatste drie jaar uitgegroeid tot één van de grootste en meest favoriete aanbieder van beschermd wonen en begeleiding volgens het Minnesota-model .

Zero&Sano is een jonge organisatie, een écht Rotterdams bedrijf met de daarbij behorende mentaliteit en daar zijn we trots op! Wij werken met een gedreven en betrokken team van professionals. Een mooie mix van bijzondere mensen, goed opgeleid en soms tevens ervaringsdeskundig.

Zero&Sano heeft het maatschappelijk herstel van haar cliënten als hoogste prioriteit op de agenda staan. De cliënt staat centraal!

Als bedrijf laat Zero&Sano zien dat het een positieve en verantwoordelijke organisatie is en medewerkers zijn er trots op bij ons te werken. Zero&Sano doet regelmatig aan aan (bij-)scholing en trainingen voor het personeel. Zero&Sano heeft zich gecommitteerd aan de GGZ CAO.

Zero&Sano is een WTZi toegelaten zorginstelling en heeft een raad van toezicht die de organisatie en het bestuur, gevraagd en ongevraagd, adviseert en controleert. Zero&Sano luistert natuurlijk ook goed naar haar clienten en heeft daarvoor een actieve cliëntenraad.

Zero&Sano heeft een concept dat wérkt! Gemiddeld 85% van de mensen die een traject starten, ronden het succesvol af en is na één jaar nog steeds absinent van middelen.

Kwaliteit staat bij onze instelling in een hoog vaandel, daarom werken wij volgens ISO 9001 norm.

Normen, Waarden en Overtuigingen

Zero&Sano staat voor openheid, eerlijkheid en transparantie.

Zero&Sano geloofd in een platte, zelfsturende organisatie waar veel
ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling van het team en zo ook haar cliënten

Integriteit,  professionaliteit en het geloof dat iedere verslaafde
de mogelijk heeft om te herstellen ondersteunen dit gedachtegoed.