OVER
ZERO&SANO

Vraaggericht en
resultaatgericht

Sinds 2013 ondersteunen we onze fellows met vraaggerichte ondersteuning en resultaatgerichte uitvoering van zorg om weer zelfstandig deel te nemen aan de maatschappij.

Aandacht voor individuele behoeften én talenten

Heb jij gewoon wat aanmoediging nodig? Of knap jij juist op van sportieve of creatieve activiteiten? Of misschien werkt een flinke confrontatie of een zet in de rug voor jou het best. Wij zorgen sowieso voor een veilig woon- en leefklimaat. De aanpak is afgestemd op jouw individuele behoeften én talenten.

Gericht op uitstroom

Een traject bij Zero&Sano staat vanaf dag 1 staat in het teken van uitstroom. We helpen met activiteiten die zorgen dat onze fellows de vaardigheden beheersen die nodig zijn om zelfredzaam te zijn.

Ijzersterk

Onze aanpak is direct, onze mentaliteit is ‘hands-on’. Ons beleid is duidelijk: het gebruik van middelen is niet toegestaan. Zero tolerance. Wij zijn ijzersterk in combinatie wonen, leren, dagbesteding en werk.

Hoe we doelen bereiken

Met compassie, eerlijkheid, individuele aandacht, professionaliteit, doelgerichtheid, veiligheid en respect bereiken we doelen. We houden intensief contact met huisartsen (poortwachter), psychologen en andere behandelaren. Als het nodig is verwijzen wij door.

Herstelbenadering als richtinggevend kader

Zero&Sano heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke sociale dienstverlener en werkgever met meer dan 50 geweldige medewerkers. Bij oprichting was dienstverlening rondom verslaving het belangrijkste thema. Nu zijn we toonaangevend op het gebied van verantwoorde WMO-zorg op het gebied van beschermd en begeleid wonen, psychische ondersteuning, dagbesteding en ambulante woonbegeleiding.