WAAR WIJ IN GELOVEN

Wij geloven dat alles mogelijk is wanneer er een wil is,  dat je samen sterker staat,  dat herstel vooral leuk moet zijn,  in jou tot jij in jezelf geloofd!

Wij geloven in jou kwaliteiten en zien hierin jouw kracht, dat eerlijkheid en hard werken word beloond, dat je niet perfect hoeft te zijn om in herstel te zijn!

Wij geloven dat iedereen die dat echt wil in herstel kan zijn en kan blijven, dat herstel hand in hand gaat met vallen en opstaan ,een lach en een traan.

Wij geloven dat je niet alleen hoeft te zijn,  in mogelijkheden en denken alleen in oplossingen, dat herstel iets is wat je niet alleen hoeft te doen.

Wij geloven dat jij wel degene bent die aan het roer staat, dat jij met hard werk en een open houding én de juiste hulp succesvol in herstel kunt komen en blijven.

Wij geloven dat iedereen een kans verdient om zichzelf te verbeteren, dat herstel hand in hand gaat met respect voor jezelf, dat alles mogelijk is wanneer er een wil is.

Wij geloven in gemaakte afspraak,  in de kracht van een groep mensen,  dat de ene addict de andere kan helpen, dat familiebanden vaak hersteld kunnen worden

Wij geloven dat familie belangrijk is, dat werken goed is voor een ieder, dat je heel veel fouten weer goed kunt maken,  niet in discriminatie,  in normen en waarden.

Wij geloven dat afkomst geen rol mag spelen, dat de overheid haar verantwoording moet pakken naar kwetsbare Burgers, dat wij ongelooflijk goed werk verzetten.

Wij geloven in onze eigen aanpak,  dat je nooit te oud bent om te leren, in sport en spel, in een zinvolle tijdsbesteding, in het 12 stappen programma, in de kracht van zelfhulpgroepen.

Wij geloven dat verslaafden werkelijk kunnen herstellen, in de 12e stap,  dat het nooit te laat is om het roer om te gooien, niet in stigmatisering.

Wij geloven dat verslaving geen kwestie is van een slappe ruggengraat, dat mensen werkelijk kunnen veranderen, dat verslaving geen onderscheid maakt tussen arm of rijk, dat je niet hersteld door op de bank zitten.

Wij geloven dat familie een belangrijk onderdeel kan zijn van herstel, dat goede nazorg enorm belangrijk is, dat het voor iedereen belangrijk is om deel te nemen aan de maatschappij.

Wij geloven dat iedereen kansen verdient,  in mensen, dat ieder mens recht heeft op geluk, in jouw kracht, in de commitment die wij met elkaar maken.

Wij geloven dat herstel hand in hand gaat met met een gelukkiger en zinvoller leven,  dat herstel iets is om weg te geven

Wij geloven in jou!